Afbeelding vergroten
Vanaf: 10,-
Op voorraad
SKU
BIERCHEQUE
Waarde en aantal

minimaal 10,- maximaal 150,-

25,-
50,-
75,-
100,-

Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 10,-

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Binnen 1 uur in je mailbox
Bestellen binnen 30 seconden
Alleen te gebruiken met een Nederlands Xbox account

Omschrijving

Het cadeau voor de Bierliefhebber!

De cadeaukaart die inwisselbaar is voor 'Bier'. Dus geen biertjes meer die je eigenlijk zelf niet zou hebben gekozen maar zelf het uitkiezen van jouw ultieme biercadeau. Het uitgeven en beleven is leuk met Biercheque! Waar het onder andere om gaat is dat je zelf kiest waar je gaat, wanneer je gaat en hoe. Snuif de verhalen achter de bieren op en deel deze beleving. Samen, passie, ambacht en gezelligheid is waar Biercheque om draait. Leer de brouwers kennen en proef tegelijkertijd de unieke smaken van de bieren maar maak bovenal ook kennis met de ongelooflijke drive en passie voor het product. Wanneer je dit ziet samenkomen ontstaat de ultieme beleving.

De cadeaukaart is zowel fysiek als online te besteden. Kijk op www.biercheque.nl voor meer informatie en waar je de Biercheque kunt verzilveren. De Biercheque heeft een geldigheid van 2 jaar na activatie. en is in delen te besteden. Eventueel restsaldo blijft op de kaart staan.

Op www.biercheque.nl/inleverpunten is het mogelijk om te filteren op webshops. Bij de meeste webshops is het mogelijk de Biercheque te verzilveren bij het afrekenen. Het is ook mogelijk om te filteren op fysieke inleverpunten. De voucher kun je meenemen naar de winkel om deze als betaalmiddel te gebruiken.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw
Geefmoment60-jaar, 65 jaar, Gefeliciteerd, Geslaagd, Housewarming, Oktoberfest, Vaderdag, Verjaardag, Verjaardagscadeau man, Voor hem, Vrijgezellenfeest, Zomer, Zomaar
MerkBiercheque
VerzendmethodePer mail
Voorwaarden
De Biercheque heeft een geldigheid van 2 jaar na activatie. De Biercheque is in delen te besteden. De Biercheque is op te waarderen tussen €10 en €150,-
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top