Afbeelding vergroten

Boek met naam - Iedereen gaapt - XXL flapjesboek

29,95
Op voorraad
SKU
YS_38331

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Voor 16:00 uur besteld, dinsdag in huis
Volledig naar wens gepersonaliseerd

Omschrijving
'Iedereen gaap' XXL flapjesboek. Sterke hardcover kaft met naam en foto. De naam wordt ook in het verhaal verwerkt. Een uniek kinderboek!

Meer informatie over 'Iedereen gaapt': Afmeting: 30 x 30 cm Omslag: hardcover Aantal pagina’s: 26 Leeftijd: vanaf 1 jaar Geslacht: voor jongens en meisjes Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Bedtijd wordt een feestje met dit grappige flapjesboek met naam!

Geniet jouw kleintje ook zo van jullie leesmomentje voor het slapen gaan? Hoe leuk zou het zijn als de kleine boekenwurm tijdens het lezen zijn of haar eigen naam tegenkomt in het verhaal! In het boek 'Iedereen gaapt' wordt de naam van het kindje verwerkt in het verhaal en is hij of zij een van de illustraties. Ook kun je de foto en naam van de kleine op de kaft laten drukken, zo cool! Het leukste kindercadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon zomaar, omdat lezen zo leuk is.

'Iedereen gaapt' is een waanzinnig leuk flapjesboek, waarbij kinderen de flapjes kunnen optillen om te zien hoe de dieren gapen. Op de laatste bladzijde van het boek is een kindje afgebeeld met de naam van de kleine lezer. Een vrolijk boek om van bedtijd een feestje te maken. Het boek met naam heeft een supersterke hardcover kaft en is maar liefst 30 cm breed én lang! Een echt bewaarexemplaar dus. Maak snel jouw persoonlijke boek met naam!

Meer informatie over 'Iedereen gaapt':

  • Afmeting: 30 x 30 cm
  • Omslag: hardcover
  • Aantal pagina’s: 26
  • Leeftijd: vanaf 1 jaar
  • Geslacht: voor jongens en meisjes

Om technische redenen is het helaas niet mogelijk om Cyrillische, Turkse of speciale tekens te verwerken.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentCadeaus met naam
Voor wie is het?Jongen, Meisje
Leeftijd0 - 4 jaar
GeefmomentGeboorte, Gefeliciteerd, Kerst, Kinderen, Sinterklaas, Sinterklaas geschenk, Verjaardag, Zomaar
Back to top