Call of Duty

We konden geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Call of Duty Points kopen met een digitale code

Call of Duty Points zijn punten die je in verschillende games van Call of Duty kunt gebruiken om premium content aan te schaffen. In Call of Duty Black Ops 4 kun je deze Call of Duty Points bijvoorbeeld gebruiken om supply drops te kopen voor in de multiplayer modus. Call of Duty Points kun je ook gebruiken in WWII, Modern Warfare Remastered, Black Ops III en Infinite Warfare. Ben jij op zoek naar Call of Duty Points? Wij verkopen digitale codes voor Playstation en Xbox, waarmee jij dit tegoed kan kopen.

Hoe kan ik mijn digitale code verzilveren?

Hoe jij je digitale code kan verzilveren, is afhankelijk van het platform waarop je speelt. Op de Playstation kun je het bijvoorbeeld aan de portemonnee toevoegen in de Playstation Store. Vervolgens kun je het bedrag in je portemonnee gebruiken om Call of Duty Points aan te schaffen.

Wat is een digitale code?

Hoe kan ik mijn digitale code verzilveren?Een digitale code is een betaalmiddel dat per e-mail naar je toegestuurd wordt. In tegenstelling tot cadeaukaarten, waarbij je moet wachten tot de fysieke kaart geleverd wordt, ontvang je de (digitale) code binnen enkele minuten in je mailbox! Dat betekent dus: eenvoudig, snel, geen bijkomende verzendkosten en veilig betalen met iDeal of de Primera Keuze cadeaukaart (m.u.v. iTunes en Blizzard codes).
Zo kun jij eenvoudig jouw Call of Duty Points in het spel aanschaffen! Heb je vragen over digitale codes? Klik dan hier.

Tip: Maak er een cadeautje van!

Het tegoed wordt standaard naar je gestuurd als email. Het is daarnaast mogelijk om de kaart via de mail aan iemand cadeau te doen. Je hebt dan de ruimte om er een leuk berichtje bij te schrijven. Maar wat is er eigenlijk leuker dan een tastbaar cadeau te ontvangen? Print je code uit en presenteer ‘m door er een mooie kaart bij te schrijven!
Voor een uitgebreid assortiment aan wenskaarten kun je terecht bij één van onze bijna 500 winkels.

Back to top