Digitale cadeaukaarten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Digitale cadeaukaarten

3Producten in Digitale cadeaukaarten

per pagina
 1. Pathe Thuis 1 HD film
  Pathé Thuis 1x HD FILM
  5,99
  Per mail verzonden
 2. Pathe Thuis 2x film
  Pathé Thuis 2x HD FILM
  11,99
  Per post of mail verzonden
 3. Pathe Thuis 4 HD films
  Pathé Thuis 4x HD FILM
  23,99
  Per mail verzonden
Tonen als Foto-tabel Lijst

Digitale cadeaukaarten

3Producten in Digitale cadeaukaarten

per pagina

Digitale codes

Een digitale cadeaubon werkt als een online betaalmiddel. Je kiest een digitale cadeaukaart met een bedrag voor het platform of de webwinkel van jouw keuze. Binnen enkele minuten na de betaling ontvang je per e-mail een code. Deze code kun je direct verzilveren, bijvoorbeeld voor het kopen van games voor je PlayStation of apps voor je Samsung, iPhone of iPad. Of geef je vriend(in) een online cadeaubon voor zijn of haar favoriete webshop cadeau!

Geef een digitale cadeaubon cadeau

Wil je de online cadeaubon kopen voor iemand anders? Op de productpagina van de online cadeaukaart kun je de naam en het e-mailadres van de ontvanger invullen en een persoonlijke boodschap achterlaten. Na de betaling wordt de digitale code direct naar de ontvanger verstuurd. Zo komt jouw cadeau(bon) altijd op tijd aan! Toch liever zelf printen? Dat kan natuurlijk ook. Geef er dan meteen een leuk kaartje bij: hiervoor kun je terecht bij een van onze ruim 500 winkels.

Digitale cadeaubon online bestellen

Een digitale cadeaubon bestel je, net als andere producten bij Primera, snel en gemakkelijk online. Na betaling ontvang je binnen enkele minuten een digitale code per e-mail. Deze code vul je in op het online platform of de webwinkel waarvoor je de online cadeaubon hebt gekocht. Omdat je geen fysieke pas ontvangt, hoef je niet op de postbode te wachten en betaal je ook geen verzendkosten.

Back to top