Afbeelding vergroten
Vanaf: 5,-
Op voorraad
SKU
0000000I37208
Hoe wil je de cadeaukaart ontvangen?
E-mail
Zakelijk bestellen
Waarde en aantal

minimaal 5,- maximaal 150,-

25,-
50,-
75,-
100,-

Ontvanger (optioneel)
Cadeaukaart direct verzenden als cadeau
We sturen de bevestiging van de bestelling hiernaar toe
Verzendgegevens
Cadeaukaart informatie
Nog 200 karakters
Totaal: 5,-

Primera Keuze Cadeaukaart inwisselen?

Dat kan in de betaalstap.

Direct per e-mail verstuurd
Bestellen binnen 30 seconden

Omschrijving

 Nature’s Gift is de online winkel voor originele en duurzame cadeaus

Van biologische planten en heerlijke verzorgingsproducten tot lokaal voedsel uit landwinkels, interieurartikelen en de leukste dagjes uit in de natuur. Allemaal prachtige merken met oog voor mens en planeet. Je kan kiezen uit meer dan 200 groene cadeaus en uitjes in de natuur. Alle cadeaus worden leuk verpakt en volledig CO2 neutraal bij je thuisbezorgd. Voor iedere aankoop die je bij Nature's Gift doet, planten wij een boom in de Nature’s Gift (smul) bossen. Zorgeloos cadeau geven, zelfs onze giftcard en cadeauverpakking zijn volledig duurzaam. Het is gemaakt van lokaal geteeld Olifantsgras (100% bio-based).

Samen voor een groenere wereld

Nature’s Gift biedt groene ondernemers een platform om hun product te tonen aan een groot publiek. Ze hebben allemaal gemeen dat het prachtige merken zijn met oog voor mens en planeet. Bovendien zitten er vaak ook enorm leuke en boeiende mensen achter die zich met ziel en zaligheid inspannen voor een mooie wereld voor ons allemaal.

Koop bij ons en wij geven terug aan de natuur 

Voor iedere aankoop die je bij Nature's Gift doet, planten wij een boom in de Nature’s Gift (smul) bossen. Deze gebieden willen we op deze manier weer teruggeven aan de natuur, zodat toekomstige generaties ervan kunnen genieten. Je bent er zelf ook altijd welkom om mee te helpen snoeien, poten of plukken. Van de eventueel niet ingewisselde giftcardwaarde kopen wij natuurgrond en bomen om de Nature’s Gift (smul) bossen te creëren. Zo weet de koper zeker dat 100% van zijn/haar aankoop ten goede komt aan de natuur.

Hoe werkt het?

Je mag met deze giftcard op naturesgift.nl een keuze maken uit meer dan 500 originele groene cadeaus. Kies jouw gewenste product(en) en betaal met jouw giftcard. Je kunt het tegoed in meerdere keren besteden totdat het tegoed op is of de geldigheid verlopen is. Eventuele bijbetalingen kunnen veilig en snel via iDEAL en creditcard. Benieuwd waar je uit kan kiezen of hoeveel jouw giftcard waard is? Kijk dan snel op naturesgift.nl.

Productspecificaties

Primera

Primera
AssortimentDigitale cadeaukaarten
Voor wie is het?Man, Vrouw, Jongen, Meisje
Geefmoment60-jaar, 65 jaar, Afscheidscadeau, Bedankt, Beterschap, Eindejaarscadeau, Gefeliciteerd, Geslaagd, Housewarming, Jubileum, Kerst, Moederdag, Secretaressedag, Sinterklaas, Vaderdag, Verjaardag, Verjaardagscadeau man, Verjaardagscadeau vrouw, Voor haar, Voor hem, Zakelijk, Zomaar
MerkNature's Gift
VerzendmethodePer mail
Dit vind je misschien ook leuk
Back to top