Woonaccessoires van Riverdale verkrijgbaar bij Primera!

Riverdale is een all round woonmerk dat in staat is iedere ruimte in huis te voorzien van meubels en woonaccessoires. Van de keuken tot de woonkamer, van de badkamer tot de slaapkamer. Voor elke ruimte biedt Riverdale een modieuze en veelzijdige collectie in verschillende stijlen. Van basic woonaccessoires tot stoere banken. Niet voor niets is Riverdale Endless in style.

Elk seizoen ontstaat er een geraffineerd pallet aan kleuren en materialen. Van tijdloos en elegante natureltinten in combinatie met zwart, tot fashionable seizoenskleuren als bijvoorbeeld safari kaki, terracotta en olijfgroen. Op die manier zijn de collecties altijd up-to-date.

De prachtige Riverdale woonaccessoires voor in en om het huis, zijn ook verkrijgbaar bij meer dan 200 Primera winkels. Volledig geïnspireerd op de laatste modetrends heeft Riverdale 30 producten geselecteerd die verkrijgbaar zijn bij Primera. Erg leuk als cadeautje!

Klik hier voor alle Riverdale winkels (TIP: gebruik de filter "Riverdale" bij de optie "Selecteer een filter")

Riverdale cadeautjes

De collectie van Riverdale bestaat uit woonaccessoires voor het hele huis; van items voor de woonkamer tot de badkamer, van de veranda tot de slaapkamer. In de Primera winkels vind je elk seizoen een zorgvuldig samengestelde selectie Riverdale producten. Denk hierbij aan items als windlichtjes, lantaarns, kaarsen, fotolijstjes, maar ook verzorgingsproducten uit de SPA serie. Leuke, kleine cadeautjes voor jezelf of voor een ander!

Wisselend assortiment

De Riverdale collectie in de Primera winkels wisselt drie keer per jaar. Zo vind je iedere vier maanden een volledig nieuwe Riverdale collectie bij ons in de winkel. 

Perfect Present

Daarnaast is er elke maand of iedere 2 maanden een nieuwe Perfect Present. Deze exclusieve Primera aanbieding is verkrijgbaar bij alle Primera winkels die het Riverdale assortiment aanbieden. Bekijk hier de Perfect Present die nu verkrijgbaar is bij Primera.

Back to top