Lekker lezen!

Houd je ook zo van tijdschriften en ben je op zoek naar jouw favoriete titel? Bij Primera ben je aan het juiste adres! Met gemiddeld 500 verschillende titels uit binnen- en buitenland zit er altijd wel een geschikte titel voor je tussen.

Altijd een geschikte titel

Wil je als cadeau of voor jezelf een tijdschrift kopen? Bij Primera slaag je altijd met bladen en tijdschriften in de meest uiteenlopende categorieën, zoals: Vrouw, man, sport, computer & games, muziek, auto & motor, fotografie, wetenschappelijk, opinie & business, erotiek, glossy’s, gossip, reizen & recreatie, lichaam & geest, gezin & opvoeding, wonen & tuin, romans, hobby & vrije tijd, kunst & cultuur, culinair, mode, creatief, puzzels, peuter & kleuter, basisschool, tieners en tv gidsen.

Uiteraard kun je ook voor advies of informatie over tijdschriften terecht bij een van de Primera winkels.

Origineel cadeau!

Wil je iemand verrassen? Heb je er dan ook al aan gedacht om een leuk tijdschrift te kopen bij een van onze vele cadeaukaarten? Dit is de perfecte combinatie voor een geslaagd cadeau! En wij pakken het natuurlijk graag voor je in.

Dus ook voor de leukste tijdschriften, om cadeau te doen aan jezelf of een ander, ga je even naar Primera! Zoek hier de winkel bij jou in de buurt!

Back to top