Primera punten inwisselen 

Met de PrimeraPas spaar je met je aankopen in onze winkels Primera punten. Het verschilt per product hoeveel punten je ontvangt. Heb je 200 punten gespaard? Dan wordt het pas echt leuk! Vanaf dan kun je de punten inwisselen voor een Primera Cadeaukaart. Op deze pagina lees je hoe dat inwisselen werkt.   

Extra voordelen van Jouw PrimeraPas 

Naast het sparen voor de Primera Cadeaukaart levert de PrimeraPas je ook nog andere leuke extra’s op. We geven je ook graag iets zónder dat we er wat voor terugkrijgen. Gewoon, omdat je dat verdient. Bijvoorbeeld door je regelmatig te verrassen. Daarnaast vertellen we je als eerst over acties en speciale aanbiedingen, zodat je altijd op de hoogte bent.   

Wissel in of spaar door 

Vanaf 200 punten kun je de punten op je PrimeraPas inwisselen. Dit doe je heel makkelijk aan de kassa in één van onze winkels. Elke 200 punten staan gelijk aan een Primera Cadeaukaart van 2,50. Wissel je de punten niet in, maar spaar je door? Dan krijg je bij elke 200 punten die je spaart 10 punten extra van ons cadeau! 

Nog even doorsparen

...

...

...

Meer weten over de PrimeraPas?

Bekijk hier de meestgestelde vragen en algemene voorwaarden. Staat je vraag er niet tussen? Mail naar info@primera.nl of bel ons op 085 - 48 66 236.

Back to top